Om oss

Allt för din slöjdsal

Grunden för företaget lades i slutet av 80-talet då vi arbetade med konsultation av arbetsmiljö i grundskolans trä- och metallslöjdsalar.

Vi har sedan dess expanderat och är idag Sverigeledande inom service, säkerhet och projektering av slöjdsalar. Vi erbjuder även den senaste tekniken inom luftrening i skolor, industrier och offentliga miljöer.

Som kund hos Trä & Miljö

skall du alltid känna dig trygg i valet av leverantör. Så vad är då trygghet för oss? Trä & Miljö arbetar dagligen med ständiga interna och externa förbättringar för att helt enkelt kunna erbjuda dig som kund den bästa tänkbara servicen på marknaden. Vi arbetar enligt kvalitetsledningssystem som sedan certifieras mot ISO-9001. Samtliga anställda på Trä & Miljö är vana att arbeta i skolmiljö och under ID06-krav. Som en del i vårt miljöfrämjande arbete är vi en del av Cleantech Östergötland och arbetar enligt miljöledningssystem som sedan certifieras mot ISO-14001. År 2022 utsågs Trä & Miljö AB till ett ”Superföretag” av Dun & Bradstreet och senare samma år till Branschvinnare.

Trä & Miljö värnar om miljön och är därför en del av CleanTech Östergötland.