Säkerställa kvalité och säkerhet i slöjdsalen

Vi erbjuder konsultationstjänster för projektering, planlösning, val av produkter, framtagning av underlag och styrdokument för att säkerställa kvalité och säkerhet i slöjdsalen. Oavsett om du är slutanvändare av slöjdsalen, beställare, projektör eller arkitekt som behöver vägledning genom slöjdsalsbyggnationens alla fallgropar så kan vi hjälpa till

För dig som arkitekt

Vi levererar kompletta slöjdsalar över hela landet. 

Om du är arkitekt eller på annat sätt verkar i föreskrivande led kan vi hjälpa dig hela vägen från ritning och produktval till leverans och färdig slöjdsal. Vill du planera på egen hand kan du använda dig av våra layouter på slöjdsalar, eller skapa din egen miljö genom att ladda ner våra produkter som BIM-objekt eller som 3D-modeller för pCon.planner. Våra layouter är arkitektritade och utformade för att erbjuda god tillgänglighet och en sund och kreativ arbetsmiljö.

Traditionell träslöjdsal 

I träslöjdsalen är maskiner och ytor för ytbehandling placerade i separata rum för att säkerställa en trygg miljö med hälsosam ljudnivå och luftkvalitet.

Traditionell textilslöjdsal

Textilslöjdsalen ger utrymme för smart förvaring och olika typer av arbeten. Symaskinsborden är samlade i två grupper, vilket ger en bra plats att börja lektionen på, där eleverna kan få instruktioner och planera sina projekt. När de vill samarbeta, kan eleverna använda stryk- och tillskärningsborden som ståbord att samlas kring.

Sidebyside-sal för trä- och textilslöjd

I sidebyside-salen är arbetsytorna för trä och textil placerade bredvid varandra för att erbjuda flexibla arbetsmöjligheter. Salen är avdelad med en vägg för att separera trä- och textildamm och har dörrar med glaspartier för att skapa kommunikation mellan rummen. Arbetsytorna har också halvskåp vilket ger fler utrymmen för arbete. Den låga bänken under whiteboarden kan fungera som utställningsyta av elevernas verk.

Samlade BIM-objekt

Ladda ner alla BIM-objekt i en ZIP.fil eller ta dem en och en längre ner på sidan. Klicka här för att ladda ner objekt.