Slöjdsalar

Tjänster för slöjdsalar

Med över 35 års erfarenhet erbjuder vi allt från projektering till service, säkerhetsbesiktningar och nyckelfärdiga slöjdsalsbyggnationer.
Det är viktigt att komma ihåg att för många elever är slöjden den första kontakten man får med praktiskt arbete och för många kan det lägga grunden till en framtida sysselsättning eller hobby. Det är för oss en självklarhet att slöjdundervisningen ska ske i en säker och arbetsmiljövänlig lokal, tyvärr är det inte lika självklart att det i verkligheten ser ut så. Vi erbjuder smidiga helhetslösningar med allt från maskiner till verktyg för din slöjdsal.

Vi säljer, servar och installerar maskiner från flertalet stora tillverkare. Dyrast är inte alltid bäst, vi hjälper gärna till att ta fram maskiner som passar just ert ändamål och er budget. Kontakta oss för en offert!

Varför du ska välja oss

Med oss slipper du krångliga mellanhänder och hantverkare som skyller på varandra. Vi säljer, installerar och servar allt som behövs i en slöjdsal och med vår långa erfarenhet vet vi vad som passar just er bäst.

01.

Kontinuerlig service

Förebygg olyckor och dyra reparationer genom att kontinuerligt serva din slöjdsal med vårt serviceavtal.

02.

Kompetens

Vilken bandsåg är bäst lämpad till er verksamhet? Vart kan man spara in på pengarna och vart bör man lägga lite extra? Det är inte alltid lätt att veta, fråga oss!

03.

Jour dygnet runt

Ibland kan det vara bråttom och då finns vi där! Vi erbjuder jour dygnet runt om ni har ett brådskande ärende som måste åtgärdas.

Vi vet vad som passar just er bäst!

Oavsett vad ni behöver hjälp med finns vi alltid tillgängliga ett telefonsamtal eller ett mail bort.

Ny webshop kommer snart!

Under tiden går det bra att kontakta oss för offert